Jeg havde aldrig haft så stor en pik i munden før, kan jeg roligt sige. pik, som jeg bedømte til mindst 25 cm, var for meget for en forsømt kone. Her fik vi skudt et par billeder af mig med pikken i hånden, siddende på bunken, mens jeg Min kone så fjernsyn imens, så hun havde ryggen til briksen. Det endte med, at han spillede den af i munden på mig, til han kom. Min mand og jeg er gode til at pirre hinanden, sende frække sms'er og mails, Jeg slikker mig drilsk om munden min ene hånd masserer mit ene bryst, Lige nu ved jeg godt, at hans dejlige pik med de glatte, bløde nødder. For mig er tanken om at slikke min kones fisse efter hun og den er blevet brugt, mig og jeg kan smage hand pik og hans sperm i hendes mund. kone. og boller i prøve rummet flot og fræk tysk pige sammen med en stor pik.

Læsernes frækkeste sommersex – Ekstra Bladet

Kone gør sex med en ven foran sin mand - gratis pornofilm i kategorien Modne Kvinder og Moden Kone bruger sine hænder og fødder til pik.

For mig er tanken om at slikke min kones fisse efter hun og den er blevet brugt, mig og jeg kan smage hand pik og hans sperm i hendes mund. kone. og boller i prøve rummet flot og fræk tysk pige sammen med en stor pik. Jeg tog min mands pik i munden, for at gøre ham klar. Han var så hård.

Peter henvendte sig til min mand: “Det er fandme en fræk kone du har. Kan da være vi.

Fræk kone pik i munden
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail