Hydro Rocket Douche suger ikke brugt vand med retur, når du skyller. legen samtidig med at du allerede fra første færd får nydelse af den medfølgende dildo. Analsex kan være bagdøren til fantastisk sex, men vær godt forberedt inden. Mange mænd har dog ikke helt let ved at lade en dildo eller fingre komme tæt på deres numse, Begge dele skyller bakterier væk og renser ud. Desuden skal du være varsom med hvor meget tryk du sætter på vandet, for alt for meget tryk, det kan være ret smertefuldt. Køb Waterclean Anal skyller her >>. Vi guider dig igennem alt, der er værd at vide omkring analsex. i størrelse med to fingre, en buttplug eller dildo, indtil du er klar til hans pik. der normalt ikke er særlig beskidt, hvis du sørger for at skylle efter med vand og evt. en intimsæbe.

Analsex kan være bagdøren til fantastisk sex, men vær godt forberedt inden. Mange mænd har dog ikke helt let ved at lade en dildo eller fingre komme tæt på deres numse, Begge dele skyller bakterier væk og renser ud.

Hydro Rocket Douche suger ikke brugt vand med retur, når du skyller. legen samtidig med at du allerede fra første færd får nydelse af den medfølgende dildo. Vi guider dig igennem alt, der er værd at vide omkring analsex.

i størrelse med to fingre, en buttplug eller dildo, indtil du er klar til hans pik. der normalt ikke er særlig beskidt, hvis du sørger for at skylle efter med vand og evt. en intimsæbe.

Nej, du behøver ikke skylle røv før analsex . Hvis du ikke tror på det, kan du passende stikke en dildo eller en buttplug op som en prøvesonde. Analsex er ikke det sværeste i verden, men det er heller ikke noget, man går i gang Øv dig i at sætte et kondom på, at bruge glidecreme, at bruge en dildo, at. Desuden skal du være varsom med hvor meget tryk du sætter på vandet, for alt for meget tryk, det kan være ret smertefuldt.

Køb Waterclean Anal skyller her >>.

Anal Douche - Den ultimative guide til brug af din nye anal douche

Nej, du behøver ikke skylle røv før analsex . Hvis du ikke tror på det, kan du passende stikke en dildo eller en buttplug op som en prøvesonde.

Desuden skal du være varsom med hvor meget tryk du sætter på vandet, for alt for meget tryk, det kan være ret smertefuldt. Køb Waterclean Anal skyller her >>. Analsex er ikke det sværeste i verden, men det er heller ikke noget, man går i gang Øv dig i at sætte et kondom på, at bruge glidecreme, at bruge en dildo, at.

Dildomaskine anal skyller
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail