Jun 29, - Ved en tantramassage for kvinder i Tantratemplet bliver du modtaget det, vil der også være mulighed for yonimassage (massage af vagina). Dec 18, - Derfor anbefaler hun det som en oplevelsesgave til alle kvinder, som tør En tantra-yoni-massage er en mere blid form, som gives af de fleste. Oct 12, - Jeg troede engang, at Yoni var et asiatisk pigenavn, men jeg er da heldigvis blevet klogere med tiden. ;-) Yoni kommer nemlig fra Sanskrit (et. Tao Tantra Massage til Kvinder, Yonimassage og Dearmoring. Spirituelle Terapeutiske behandlinger.

Yoni-massage - erotisk massage til kvinder! | Blog ORION DK

Tantramassage for kvinder i Edens Have, Danmark. Tantra massage er en unik, meget afstressende, sensuel og seksuel massageform. massere din anus,prostata (mand)/skede, livmoderhals (kvinde) og dit køn. Hvad er tantra massage, med eller uden yoni? Hos Forever-Mindful er det muligt som kvinde at få tantra massage, med eller uden yoni, det bestemmer du.

Tao Tantra Massage til Kvinder, Yonimassage og Dearmoring. Spirituelle Terapeutiske behandlinger. Apr 21, - Yoni massage er det sidste fineste og mest hellige i en tantra massage.

Nogle massage og seksual healers bruge den til at hjælpe kvinder til. Yonimassage er en blid og respektfuld massage af din yoni (vagina). Yoni regnes i tantra som kilden til alt liv og bliver mødt med ophøjet respekt.

Massagen af.

Jun 29, - Ved en tantramassage for kvinder i Tantratemplet bliver du modtaget det, vil der også være mulighed for yonimassage (massage af vagina). Tantramassage for kvinder i Edens Have, Danmark. Dec 18, - Derfor anbefaler hun det som en oplevelsesgave til alle kvinder, som tør En tantra-yoni-massage er en mere blid form, som gives af de fleste.

Tantra massage til kvinder vagina massage
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail